Extraljus Isuzu – Extraljus och led ramp modellanpassat för isuzu D-max 

Extraljus till isuzu D-max har vi många alternativ som lämpar sig extra bra till just isuzu D-max. Vi har även erfarenhet av montering av led ramper och extraljus till isuzu så tveka inte att ta kontakt med oss för hjälp och rådgivning. Vi har led ramper och och extraljus från Lazer lamps, Optibeam, Seeker, Ledson, X-vision Briodlights, Vision X, W-light. Fordonsbågar och styling från Trucker, Vool, Qpax och DSM.  

 

 

Led ramp till isuzu D-max modellanpassat

Vi har modellanpassade led ramps paket för Isuzu D-max nyare generation som är enkla att installera och lyser riktigt bra. 

Modellanpassade extraljusbågar till isuzu D-max 

Med frontbåge till pickupen får man ett kaxigt utseende och du har möjlighet att montera rejäla extraljus och få ett stabilt montage. Tillhanda håller olika paket lösningar med extraljus och frontbåge till förmånligt pris.   

Spara 1,500.00 kr
Det ursprungliga priset var: 11,392.00 kr.Det nuvarande priset är: 9,892.00 kr. (inkl moms)
Spara 1,628.00 kr
Det ursprungliga priset var: 17,623.00 kr.Det nuvarande priset är: 15,995.00 kr. (inkl moms)

Frontbågar till isuzu D-max för stabilt montage av extraljus

Vi säljer frontbågar till isuzu d-max från  Qpax,Vool, DSM och Trucker. Det ger ett snyggt utseende och ger stabilt montage av extraljusen. Du kan få de lackade i svart eller krom som är högpolerad rostfritt. Qpax tillverkar sina bågar i aluminium och har fördelen med att de blir otroligt lätta och därför enkla att jobba med och montera men de går inte att få högpolerade men lackade går utmärkt. 

Installera extraljus/led ramp isuzu D-max 

Till de flesta paket vi säljer medföljer en beskrivning hur man monterar led ramp eller frontbåge för extraljus men inte hur man ansluter extraljus/LED ramp till bilens helljus eller parkeringsljus. 

För att ansluta extraljus eller led ramp till bilens helljus är det bra att ha en multimeter tillhands och en kompis som kan hjälpa till. Man mäter då i kontaktstycket vid bilens strålkastare när du slår på helljuset. Alltså en slår av och på helljuset och den andra står och mäter med multimeter och ha vredet på Volt DC jorda svarta kabeln till multimetern och mät med röda i kontaktstycket. Får man ut 12v på helljuset är det analogt tillslag på bilen och ett vanligt extraljus relä fungerar. Mät även om du har led strålkastare på bilen det är många som har analogt tillslag fast man har led strålkastare. 

ingen isuzu på bilden men visar hur det kan se ut.

 

När du vet tillslaget till helljuset kan du sätta fast relät på lämpligt ställe och koppla tillslag på relä 85 eller 86 till helljus kabeln vid lyktan vill man ha brytare i kupén så sätter man den på tillslaget. sedan kopplar man plus och jord. Är det en reläkabelsats från oss brukar jord till relä och extraljusen vara samman kopplade. 

De isuzu vi monterat på gamla och nya modeller har inte haft can-styrt helljus och det fungerar med analoga relä då men mät alltid först bilar skiljer sig från varandra och för att någon annan sagt att det är can eller analogt på sin betyder det inte att just din bil har det.