Fordonsbelysning för alla fordon och tillfällen

Att fordon har rätt fordonsbelysning är viktigt för samspelet i trafiken. Det handlar först och främst om trafiksäkerhet. Du som bilist har ett ansvar att synas på rätt sätt för att dina medtrafikanter ska kunna känna sig säkra.

Vi på Comp-Lux har lång erfarenhet av fordonsbelysning för alla typer av fordon. Vi kan erbjuda bra ljus för allt från personbilar, till arbetsfordon och lastbilar. Vi har själva en innovativ tillverkning av positions, makeringsljus och baklyktor.

För alla annan försäljning så samarbetar vi med de bästa tillverkarna på marknaden. Därför kan vi också erbjuda våra kunder ett utbud av kvalitetssäkra produkter som lever upp till den högsta standarden.

Vi har ett komplett sortiment av allt från Led-teknik, till Xenon och de klassiska glödlamporna. Även halogenlampor finns att köpa. Vi kan också hjälpa er med att välja rätt produkt som passar dina behov av fordonsbelysning.

Extraljus ger en extra dimension

En detalj som är bra och viktig för säkerheten är extraljus. Det ger dig en ljuskägla som är upp till fyra gånger så lång som de vanliga strålkastarna. Föreställ dig själv vad detta kan innebära på en mörk vinterväg när en älg stegar upp på vägen framför dig. Kör du då i en hastighet på 90 km/h eller mer så kommer det att bli svårt att hinna stanna i tid.

Med ett stort utbud

Vi har ett komplett utbud för alla, det spelar ingen roll om det är privatpersoner eller företag som behöver fordonsbelysning. Vi kan utrusta allt från vanliga bilar till lastbilar och husvagnar. Vi lyssnar till era önskemål och hjälper er att hitta rätt produkter.

Ta kontakt med vår kunniga personal vilken fordonsbelysning som skulle passa dig bäst. De kan också svara på de mest komplexa frågorna när det kommer till tekniker och och ljusstyrkor. Vi på Comp-Lux vill lysa upp din vardag.

Läs mer om dessa lysen här!

 

Fordonsbelysning