NBB spelar i en egen liga

Marknadens bästa belysning för fordon kommer från NBB. Det är produkter som håller den bästa standarden och alltid är först med innovation och ny teknik. Vi har ett brett sortiment av NBB:s olika produkter.

NBB tillverkar fordonsljus, extraljus och arbetsbelysning av högsta kvalitet. Deras produkter finns både som xenon och Led-teknik. Beroende på vad du själv föredrar. Den traditionella lysdioden finns också kvar, men är på väg att fasas ut till förmån för de mer effektiva och moderna metoderna.

Vi på Comp-Lux är en av de främsta tillverkarna av positionsljus, markeringsljus och baklyktor med Led-teknik. Detta har också gjort att vi har en bra relation med andra tillverkare på marknaden och kan också förse våra kunder med utmärkta produkter som bland annat NBB grejer.

Xenon eller Led

Xenon-ljus är väldigt vanligt och populärt bland arbetsfordon. Det är en gas som driver ljuskällan, det ger en väldigt bra effekt på upp till tre lux. Dessutom är xenon-ljus mycket hållbara. En liten nackdel är att det tar en liten stund innan de värms upp på grund av gasen. Men det rör sig bara om en halv minut. NBB Alpha 225 är en ny modell xenon ljus som kan lysa upp till 880 meter. Det är värstingen på marknaden.

Led-Belysning är både nytt och gammalt. En rysk uppfinning från 1970-talet faktiskt. Men som har förfinats och moderniserats på senare år. I dag är Led-tekniken förfinad och effektiv. Den ger lika bra effekt som xenon och håller ungefär samma tid.

Du slipper rost och problem

Med ett ljus från NBB så slipper du problem som rost och korrosion. Eftersom ljushuset är byggt av plast och aluminium så får du ett underhållsfritt hus som inte kommer att ställa till några problem, och dessutom hålla för en lång tid framöver.

Det är också enkelt att byta och montera i nya lampor med en NBB-produkt. De är tillverkade för att vara enkla att sköta. De är bäst i klassen, de tillverkar ljus i en helt annan standard än sina konkurrenter.

 

Läs mer om dessa lysen här!

 

NBB