Arbetsljus Led gör arbetet roligare

Välj rätt arbetsljus led för att göra er arbetsplats så säker och effektiv som möjligt. Med arbetsljus Led så får ni en belysning som gör det möjligt att arbeta effektivt även i mörker. Kontakta oss på Comp-Lux för att få veta mer.

Led-tekniken har varit banbrytande för alla de branscher som använder sig av arbetsljus. Det är en energieffektiv och samtidigt mycket kraftig belysning. Den kräver heller inte mycket underhåll och dioderna som driver den behöver sällan bytas, till skillnad från de klassiska glödtrådslamporna.

Led-tekniken har på senare år utvecklats väldigt mycket. I dag är den säker och effektiv. Tekniken har hunnit ifatt de problem som finns i början, det finns knappt något alternativ som kan konkurrera med detta.

I Sverige där vinterdagarna är korta så är det inte fel med arbetsbelysning. Det gör att ni och ert företag kan spara pengar och bli mer effektiva.

Arbetsbelysning på arbetsfordon

Med rätt arbetsbelysning på ditt fordon så kommer det att bli mer mångsidigt och användbart på flera olika arbetsplatser. Vi har arbetsbelysning led för allt från traktorer, till olika arbetsmaskiner och lastbilar.

Ni kan lätt hitta en belysning som passar era behov. Arbetsljus Led är billigt och relativt underhållsfritt i jämförelse med andra konkurrerande tekniker.

Vi hjälper er

Vi hjälper er att välja rätt belysning. Led-Belysning mäts i Lumen, antal Lumen avgör ljusstyrkan. Det är också viktigt att du får en belysning som är adekvat för det arbete som ska utföras. Därför ska du tänka på var du arbetar och med vilka uppgifter.

Därefter så kan vi hjälpa dig att hitta rätt. Börja med att surfa in på vår hemsida, Comp-Lux.se. Där kan ni titta på vårt sortiment. Via mejl eller telefon når ni snabbt och smidigt. Vår kunniga personal är specialiserad på allt som har med Led-teknik att göra de hjälper er att hitta rätt i mörkret.

Läs mer om dessa lysen här!

 

Arbetsljus Led

Arbets­belysning

Arbetsljus 50w 9-32V flood

1,245.00 kr (inkl moms)
349.00 kr (inkl moms)
Spara 500.00 kr
Det ursprungliga priset var: 1,245.00 kr.Det nuvarande priset är: 745.00 kr. (inkl moms)
Spara 200.00 kr
Det ursprungliga priset var: 1,195.00 kr.Det nuvarande priset är: 995.00 kr. (inkl moms)
199.00 kr (inkl moms)