Har du investerat i en bra cykel lampa eller stark pannlampa för ridning? Nu när vintern närmar sig blir dagarna kortare, åtminstone känns det så. För dig som gillar att vara ute i naturen kan det bli svårt att hinna med motionsrundan innan mörkret faller. Vi på Comp-Lux vill hjälpa dig att förlänga din dag, och har här samlat några bra pannlampor för ridning och cykling, och lampa till cykel från kända och högkvalitativa varumärken. Självklart kan våra lampor användas även till jakt, fiske och andra utomhusaktiviteter. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter,  men du kan även kolla in övriga sortimentet inom fritidsbelysning.

 
 
4,820.00 kr (inkl moms)
Spara 0.00 kr
529.00 kr859.00 kr (inkl moms)
Spara 137.00 kr

Aktuella erbjudanden

Nitecore pannlampa 35Lm

Det ursprungliga priset var: 236.00 kr.Det nuvarande priset är: 99.00 kr. (inkl moms)
49.00 kr (inkl moms)
1,995.00 kr (inkl moms)
249.00 kr (inkl moms)

Fritidsbelysning

LED X Hjälmfäste

239.00 kr (inkl moms)

Vad är fördelen med pannlampa för ridning?

Den största fördelen med pannlampa är att du får händerna fria. Detta gäller även för cykel, vandring och andra friluftsaktiviteter ute i skogen så klart. För dig som väljer att bära LED lampa cykel på huvudet finns det även fördelar i form av att en pannlampa följer dina huvudrörelser. Oavsett vilken av våra pannlampor och ficklampor du väljer, är det god kvalitet att förvänta.

Cykel lampa LED eller inte?

LED-tekniken har kommit för att stanna. Jämfört med glödlampor och halogen är LED cykellampor överlägsna. De håller mycket längre, drar mindre ström och är mycket mer ljusstarka. Väldigt bra, eller hur? Om du testar en av våra pannlampor för ridning eller cykellampor kommer du garanterat att bli positivt överraskad. Åtminstone om du inte testat LED-lampor förut. Dessa lampor är inte hiskeligt dyra heller, trots att det är pannlampor och cykellampor som vunnit bäst i test och liknande. Kolla gärna övriga sortimentet för bra priser.

Utmana det svenska mörkret

De starkaste pannlamporna lyser upp skogen så att det ser ut som på dagen, men det är ändå inte samma sak som att vara ute i skogen i dagsljus. Vi skulle hävda att det är mer fridfullt att susa fram på sin mountainbike eller häst under en höstkväll. Framförallt är det ju mer spännande. Men det gäller att investera i bra ljus, så att alla rötter och stenar syns tydligt. En vid ljuskägla är att föredra, och att riktningen på ljuset är rätt.

Kontakta oss om du har frågor

Behöver du hjälp med att hitta en stark pannlampa för ridning eller en bra lampa till cykel? Om du inte hittar vad du söker i de produkter vi har valt ut, Kontakta oss. Vi vill att du ska bli nöjd kund och hjälper dig gärna.