Installera extraljus, blixtljus & övrig belysning

Boka tid för installation av extraljus, bilinredning, blixtljus, arbetsljus, interiörbelysning eller omformare. Vi hjälper dig att anpassa din bilinredning efter ditt behov. 

Montera extraljus

Vi har kunskapen att montera extraljus, bilinredning och övrig fordonsbelysning på rätt sätt. Montering och installation görs på både personbilar och lätta transportbilar. 

Var utförs installationen?

Installationerna utförs i vår lokal i Borlänge på Svetsgränd 11. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fyll i formuläret

Du kan enkelt ta kontakt med hjälp av formuläret nedan. Vi återkommer med en offert och tid för att utföra arbetet, på ett eller flera fordon

 

  Jag vill boka tid för installation av?

  Ditt namn

  Din e-post

  Bil tillverkare och årsmodell?

  Vad vill du ha hjälp att installera?

  Telefonnummer

  Ditt meddelande (tex. önskemål angående produkter ,antal bilar,företag eller privatperson mm.)

  Referens bilder på jobb vi gjort

   

   

  Bilinredning med 5års garanti

  Vi skräddarsyr din bilinredning så den passar din verksamhet eller hobby. Bilinredningen är krocktestad med godkänt resultat enligt statens provningsanstalt Rise och är även TüV Nord certifiering för säker lastning. För att inredningen skall vara godkänd ska den installeras rätt i skåpet. Vi har utbildningen för att installera bilinredningen korrekt och hjälper gärna till att installera den. 

  Att tänka på innan du bokar tid för installation för extraljus 

  Har du adaptiv farthållare, kamera eller annan säkerhetsutrusning fram på ditt fordon kan det vara avgörande för att enda alternativet är en led ramp istället för runda extraljus. Nyare bilar med led eller xenonljus kan kräva att man måste ha speciella relän och kostar då mellan 1000-2500kr mer än om man har analog 12 volt för helljuset. Anledningen är att material kostnaden blir mer och ibland blir arbetstiden längre eftersom man måste hitta rätt kablar för att få ut helljus signalen. man brukar kalla det för canbus. Vi har relän, extraljus och ledramper i lager så vi kommer kunna möta dina behov. 

    

  Att tänka på backljus  

  Backljus är ett bra tillbehör som kan vara skönt att komplettera med även på nyare bilar. men lika som extraljus och ledramper finns det sensorer bak bilar och det kan begränsa vart man kan fästa backljusen. Sensor för bakluckan och automatiskt infällt drag begränsar ofta vart man kan fästa backljusen.