Briodlights extraljus och led ramper 

Briodlights extraljus och led-ramper är mer än snygg design och kraftfull belysning det handlar även om arbetsmiljö och säkerhet efter vägen. Belysningen påverkar hur vi kan uppfatta våran omgivning och kan vara skillnaden på liv och död i trafiken. 

När Briodlights utvecklar sina produkter ligger optiken alltid i centrum för att belysningen ska bli så effektiv som möjligt. Ett bra extraljus ger belysning både brett och långt med horisontellt ljusbild. Det är också viktigt med rätt färgtemperatur för att få bra ljuskvalitet i alla väder. Briodlight ligger i framkant och har som har målsättningen att vara förstavalet när det gäller extraljus och arbetsljus för fordonsindustrin.  

 

 

Briodlight Ozz Extraljus och Extender Led ramp

Årets stora nyhet från Briodlights det enda extraljuset och led rampen med dynamiskt startup på positionsljusen. Extender är led ramp som passar bra på personbilar och är 518mm lång och endast 51mm hög. led rampen är böjd och passar då utmärkt för att fälla in i grillen. Extraljuset heter ozz och är ett kraftpaket som passar bra på lastbil och personbil och levererar en lång och bred ljuskägla upp till 680 meter. 

läs mer om Extender Läs mer om Ozz

 

Briodlights X-flash LED-extraljus 

Briodlights X-flash är ett kraftfullt extraljus i snygg design med hus i aluminium och har låg vikt trots sitt gedigna aluminiumhus. Den låga vikten har fördelan att de är lättare att få en stabil montering. Det mest unika med X-flash är att den har inbyggt blixtljus och även vitt och orange positionsljus. X-flash har färgtemperatur som passar alla väderförhållanden och ger ett bekvämt körljus som har bästa kvalitet. 

 

läs mer om X-flash led extraljus
briod x flash extraljus

 

Led extraljus med värme för nordiska vägar Briodlights ICE-X

Briodlights ICE-X är ett extraljus som är speciellt framtagen för tuffa nordiska vintrarna. ICE X är det första extraljuset med uppvärmd lins så kallad de-icing lins. Värme funktionen förhindrar att snö och is att få fäste på linsen. ICE X extraljus mäter hela 1 lux vid 454 meter och ger 10 500 uppmätta lumen. Dessutom genererar Driving beam-ljusbilden ett brett och kraftigt ljus som är optimalt för varierad körning. Extraljuset har även ett stilrent integrerat positionsljus med möjlighet att välja mellan vitt och orange ljus.

Teknisk information om Briodlights ICE-X extraljus

  • Integrerad de-icing funktion
  • Integrerat positionsljus
  • 1 lux vid 454 m
  • 30 LED 
  • 9-36V
  • Driving beam
  • 10500 lumen
  • 3års Garanti
Läs mer om Briodlights ICE-X