Extraljus till Volvo

Söker du extraljus Volvo? Här finns högkvalitativa lösningar med LED, Xenon och Halogen. Byggda för att prestera bra ljus och därmed höja din och andras säkerhet i mörkret. Utöver faran för vilt är det tyvärr många människor som rör sig i mörkret utan reflex. Klicka här för att se vilka extraljus vi erbjuder.

Vilka modeller erbjuder ni extraljus Volvo till?

Vi erbjuder produkter som passar till de flesta modellerna. Har du en V50, V60, V70, XC60, S50, S60, S70 eller någon annan av de nyare modellerna kommer du förmodligen att hitta något som passar dig. Men om du har äldre modeller av Volvo och behöver extraljusramp är det stor chans att vi har något även för dig. Ta kontakt med oss här om du har några frågor.

Handla kvalitet – chansa inte

Internet kryllar av billiga extraljus, men i vanlig ordning får du vad du betalar för. Det är inte ovanligt att prestanda, EMC och effekt skrivs upp på olika hemsidor på nätet. När du handlar från oss betalar du mer än på billighetssajterna, men då kan du vara säker på att det är kvalitet du köper. Alla produkter har minst ett års garanti, och du får alltid klämma och känna på dem. Om du är missnöjd – skicka tillbaka produkterna bara. En annan fördel med att handla från oss, är att vi gärna hjälper dig med frågor om installationer gällande personbilar.

Extraljus från de bästa varumärkena

Det mesta vi säljer är E-märkt och godkänt för användande på europeiska vägar. För att säkerställa kvalitet är vi regelbundet ute själva och testar våra produkter, vilket inkluderar LED-extraljus, Halogen-extraljus och Xenon-extraljus. De varumärken vi saluför är endast de som har dokumenterat god kvalitet och som vi bedömt själva att är hållbara och bra.

Extraljus Volvo - kolla vårt sortiment