Extraljus till Volvo

Söker du extraljus Volvo? Här finns högkvalitativa lösningar med LED, Xenon och Halogen. Byggda för att prestera bra ljus och därmed höja din och andras säkerhet i mörkret. Utöver faran för vilt är det tyvärr många människor som rör sig i mörkret utan reflex.

Vilka modeller erbjuder ni extraljus Volvo till?

Vi erbjuder produkter som passar till de flesta modellerna. Har du en V50, V60, V70, XC60, S40, S60, S70 eller någon annan av de nyare modellerna kommer du förmodligen att hitta något som passar dig. Men om du har äldre modeller av Volvo och behöver extraljusramp är det stor chans att vi har något även för dig. Kontakta oss om du har några frågor.

Handla kvalitet – chansa inte

Internet kryllar av billiga extraljus, men i vanlig ordning får du vad du betalar för. Det är inte ovanligt att prestanda, EMC och effekt skrivs upp på olika hemsidor på nätet. När du handlar från oss betalar du mer än på billighetssajterna, men då kan du vara säker på att det är kvalitet du köper. Alla produkter har minst ett års garanti, och du får alltid klämma och känna på dem. Om du är missnöjd – skicka tillbaka produkterna bara. En annan fördel med att handla från oss, är att vi gärna hjälper dig med frågor om installationer gällande personbilar.

Extraljus från de bästa varumärkena

Det mesta vi säljer är E-märkt och godkänt för användande på europeiska vägar. För att säkerställa kvalitet är vi regelbundet ute själva och testar våra produkter, vilket inkluderar LED-extraljus, Halogenlampor och Xenonlampor. De varumärken vi saluför är endast de som har dokumenterat god kvalitet och som vi bedömt själva att är hållbara och bra.

Extraljus Volvo - kolla vårt sortiment


Extraljus till Volvo V60 med W9 led extraljus

Volvo extraljus W9 x 3 monterade med universalfäste för 3 stycken ljus 225mm. Fästet är bultad i krockbalken med gängstång och rördistans mellan kofångaren och krockbalken. Extraljuskablage med 60A relä som driver alla 3 ljus utan problem. Stagen monterade i fästet och ljuset är ihop monterade i fästet för bästa stabilitet och ingen åverkan på extraljusets hus.

Länkar till produkterna W9 till Volvo V60 utan adaptiv farthåller 

 


Extraljusramp till Volvo XC70 med adaptiv farthållare Optibeam 600

Denna bil har adaptiv farthållare som begränsar monteringsalternativen ovanför registrerings skylten så därför blev det en led ramp som passade bra under skylten istället. LED rampen är en optibeam super captain dual 600 tillsammans med vårat 2 delade universalfäste. Extraljuskablage är ett vanligt analogt relä 40A.   

Länkar till produkterna som vi använt för denna installation


Extraljus till volvo V70 utan adaptiv farthållare – 3x seeker 120 watt 

Seeker 120watt med universalfäste och stag anslutning med 60A relä för kraftfulla extraljus för minimalt spänningsfall och bästa prestanda. Fästet bultat i krockbalken med gängstång och rördistans mellan krockbalk och kofångaren. Man demonterar övre grillen för att dra åt fästet. Analogt relä alltså 12 volt tillslag inte can styrt halljus. Vårat seeker paket med extra relä för parkeringsljus. 

Länk till produkterna 


 

Volvo V90CC 2018- ledramps paket för canstyrt helljus

Led ramp comber 150w böjd en diskret led ramp som har grymt bra passform och diskret utseende. Högkvalitet och bra prestanda ger både långt och brett ljus. Denna bil använde vi vårat universal paket för can-styrt helljus. beskrivning hur man ansluter detta kan ni läsa mer om här. Länk

Länk till produkterna vi använt till denna installation