Vildsvin har blivit ett allt vanligare villebråd för svenska jägare. De vilda svinen orsakar stora skador, och därför är skyddsjakt vanlig. Vi har lampor som kan fästas på vapen, och som kan användas som åtelbelysning vildsvin. Här nedan har vi valt ut några av våra favoriter för dig som vill skjuta vildsvin. Samtliga produkter är testade och håller måttet under lång tid, och ute i terrängen. Nedan har vi valt ut några av våra favoriter, men du kan även kolla in övriga sortimentet inom fritidsbelysning här.

 

7,610.00 kr (inkl moms)
4,820.00 kr (inkl moms)
Spara 0.00 kr
529.00 kr859.00 kr (inkl moms)

Fritidsbelysning

LED X Cobra 6500 lampa

4,370.00 kr (inkl moms)

Fritidsbelysning

Vapen fäste för pipan

199.00 kr (inkl moms)

Fritidsbelysning

Vapenfäste 18mm

249.00 kr (inkl moms)
2,495.00 kr (inkl moms)

Får vem som helst jaga vildsvin med lampa?

För belysning vid jakt där lampa monteras på vapen krävs ett tillstånd från länsstyrelsen. Samma sak gäller dig som ska använd nattsikte vildsvin. Om du saknar tillstånd men jagar ändå, gör du dig skyldig till vapenbrott. Du kan däremot använda belysning i form av pannlampa eller fast belysning vid åtel. Ta en titt i vårt sortiment och se om det finns något som passar.

Vildsvinsjakt med åtel – är det verkligen tillåtet?

Vid åteljakt står djuren stilla och äter. Om du dessutom har belysning på, blir det enklare att få en bra träff direkt. Risken är mindre att du behöver bedriva eftersöksjakt, något som är att föredra. Vid den här typen av skyddsjakt handlar det om att få bort djur som annars bökar och förstör i bebyggelse. Vid annan typ av villebråd kan reglerna variera. Här kan du läsa mer om vad som gäller belysning vid vildsvinsjakt med åtel.

Vilka är Comp-Lux?

Comp-Lux är ett företag med sätet i Borlänge, som säljer olika former av belysning. Förutom fritids- och jaktbelysning har vi även fordonsbelysning. Om du söker efter kraftfulla extraljus, lampor till varselljus och blinkers, bakljus och backljus, har du kommit rätt. Vi har även arbetsbelysning, belysning för hemmet och en del annat smart.

Vad kännetecknar era produkter?

Vi jobbar med varumärken som står för kvalitet, och som vi har testat och godkänt själva. Vad du än köper av oss strävar vi efter att ge dig den bästa upplevelsen, både som köpare och som användare. Vi satsar på LED-teknik eftersom vi anser att denna är överlägsen. LED är energisnålt, håller länge och ger ett mycket starkt ljussken. Dessutom är priserna humana. Välkommen att handla av oss på Comp-Lux!