Led-ramper för alla behov

Led-ramper ger en effektiv belysning på både arbetsplatsen och fordonen. Vi på Comp-Lux tillhandahåller marknadens bästa Led-ramper. Hör av er till oss för frågor vilken produkt som passar er bäst.

Det finns flera olika sorters modeller med Led-ramper. Led-teknik bygger på dioder, till skillnad från de gamla klassiska glödlamporna som bestod av glödtrådar. Led är en överlägsen teknik som ger en väldigt hög effekt utan att förbruka så mycket energi, därför är också Led något som verkligen passar in i vårt tidevarvs anda.

Mäts i Lumen

När det handlar om Led så mäts ljusets styrka i Lumen. Därför ska du titta på detta när du väljer rätt Led-ramper. Innan du gör din beställning så ska du tänka över noga vad du tänker använda din Led-ramp till. Se till att den fyller de krav och behov som du har.

Vi på Comp-Lux har en lång och gedigen erfarenhet av Led-teknik. Vi tillverkar själva bakljusen, positions och markeringsljus. Vi har också ett bra samarbete med våra samarbetspartners som tillverkar Led-ramper för alla behov. Därför kan vi också erbjuda våra kunder Led-ramper som är de bästa på marknaden.

Led-teknikens historia

Led är från början en rysk uppfinning från 1970-talet. Sedan dess har den kommersialiserats och moderniserats. När Led-tekniken först dök upp på marknaden under det tidiga 2000-talet så hade den en rad brister som gjorde att det lätt blev fel och gick sönder.

I dag så har Led-tekniken utvecklats så mycket att det är den ledande metoden för att skapa belysning världen över.

Har du frågor kring Led-Belysning, hör av dig till våra kunniga och erfarna säljare. De kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för din verksamhet. Börja med att surfa in på vår hemsida, comp-lux.se, där finns kontaktinformation.

Ni får produkterna hemskickade kort efter beställningen. Leveransen sker säkert och självklart så får ni garantier på era produkter.

Läs mer om dessa lysen här!

 

led-ramper