eftersök

Behöver du eftersökslampa för älg, rådjur eller i samband med bockjakt? Vi har valt ut ett bra utbud med lampor som passar bra för eftersök och eftersöksjakt. Dessa kommer från varumärken som står för kvalitet. När det gäller eftersök rådjur och eftersök på älg, vildsvin med mera måste lamporna klara terräng. Därför är de lampor vi valt ut tåliga och tuffa. I sortimentet finns eftersökspaket från Nitecore. Det finns även lampor med vapenfästen, och lösa fästen som kan köpas ihop med lampa.

7,610.00 kr (inkl moms)
4,820.00 kr (inkl moms)
Spara 137.00 kr

Aktuella erbjudanden

Nitecore pannlampa 35Lm

Det ursprungliga priset var: 236.00 kr.Det nuvarande priset är: 99.00 kr. (inkl moms)
Spara 0.00 kr
529.00 kr859.00 kr (inkl moms)

Pannlampa eller vapenlampa för eftersök trafikskadat vilt?

Det finns fördelar med både pannlampa och vapenlampa. Medan en bra stark LED-pannlampa kan lysa upp hela skogen medan du letar, är vapenlampan bra för att lättare kunna skjuta djuret. Det blir enklare att träffa rätt med belysning, speciellt när det är skumt ute under den svenska hösten.

Etisk laglig jakt med lampa

När det gäller jakt med lampa på vapnet krävs tillstånd, något som många jägare missat. Kontrollera därför att du har koll på reglerna innan du monterar en vapenlampa. Om du jagar med lampa utan tillstånd gör du dig skyldig till jaktbrott. Även jakt med mörkersikte kräver tillstånd.

Behöver du pannlampa till jakt och älgjakt?

När det gäller älgjakt är behovet av ett annat slag. Så länge det inte rör sig om eftersök, bedrivs jakten dagtid. Här kan det istället vara intressant att ha en pannlampa för att hitta till och passet på morgonen och från passet på kvällen. För att inte tala om en nödvändig hjälp till utedasset mitt i natten, för dig som sover i jaktkoja eller liknande. Kolla in vårt sortiment av smidiga och effektiva pannlampor som inte tar onödig plats.

Har du kört på ett djur?

Om du som bilist har kört på ett djur ska du ringa till polisen och anmäla olyckan omedelbart. Polisen kommer då att kontakta eftersöksjägare, som kommer ut och söker efter det trafikskadade djuret. Även om du tror att du bara snuddade rådjuret, älgen, vildsvinet eller vad det kan röra sig om – anmäl ändå. På den här hemsidan finns mer information där det står vad du ska göra om du kört på ett djur.

Kolla gärna vårt övriga sortiment av lampor

Förutom lampor för eftersöksjakt har vi ett stort och högkvalitativt utbud av fritidsbelysning, gott om olika former av bilbelysning och även arbetsljus och hembelysning. Vår uppgift som företag är att bringa ljus till våra kunder, och ambitionen är att ni alltid ska bli nöjda. Välkommen att handla av oss på Comp-Lux![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]